Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, October 10, 2010

Kisah Hari Sabtu... (09/10/2010)


Assalammualaikum dan salam sejahtera sahabat2ku,

            09/10/10, satu tarikh yg x akan dilupakan....wahai shbt2ku, terima kasih... sgt3x hepi bila kita dpt berkumpul rmi2 dan mengembirakn antara satu sama lain.... kisah bermula apabila kami mula menuju ke destinasi kami iaitu Tasik Titiwangsa...sbb ada jamuan hari raya...huhu..dgn penuh kelaparan dan perut yg kosong, kami memulakn perjalanan yg teramat 'jauh' pada pukul 11.15...setelah smpi ke destinasi...ya Allah, rminya org...tgk booth sana barisan pnjg, booth sini barisan pnjg...mna nk mkn nie...huhu..Tuan pn memulakan strategi utk mendptkn mknn yg byk...Sy, lilot, wanot, ros and mimi amik satay...Tuan, syu and ateero amik lemang n nasi ayam...kumpul pny kumpul, byk juga dpt..berpuluh2 cucuk satay...hehehe.. Alhamdulillah.... stlh selesai round yg pertama, kami mula mengatur strategi lagi utk second round...sy, lilot, wanot amik Roti John...Tuan, syu, ateero, ros dan mimi amik lempeng....kmi pn mkn d bawah pokok yg amat cntik dan duduk beralaskan akar pokok yg besar.,...hehe...mmg cantik bergambar d Tasik Titiwangsa nie berlatarkan keindahan ciptaan Allah....subhanallah....stlh itu, kmi pn balik ke kolej dgn perasaan yg gumbira dan kenyang...alhamdulillah......

Tmpt berkumpul.. (^_^)







Menunggu Kedatangan MIMI...hehe

menuju ke destinasi...









mcm kat beach kn...!! hehe











    Kisah seterusnya kemudian bersambung pd malamnya kerana ada Jamuan Raya Kolej...alhamdulillah,..mkn free lagi...kami agak terpegun apabila bacaan doa makan telah selesai dibaca....rminya org amik mknn....kmi pn hny melihat mereka mengambil mknn...huhu...yg plg lawak skali, bila ja ada kotak burger, dgn sekelip mata hilang...hehehe...cian tuan, mknn kegemaran dia, LEMANG, sekelip mata je abis...huhu....xpa, yg penting suma dpt burger dan satay kn....hehehe....nk taw??...stlh majlis selesai, rupa2nya masih ada 1000 cucuk satay lgi yg ada...so, apa lagi, kmi pn menapaunya dgn pelbagai cara....hehehe...lupa nk gtaw, ada no bertuah jugak taw....suma pn menanti samada no masing bertuah or x...hehe....181!!!..mimi pnye no...yeah..!!!!... 71!!.. ahhh...ros lmbt perasan....melepas....T_T...(MC tu yg kejap je sebut no Ros)....tibalah no yg terakhir....satu digit....No aku???....no aku satu digit....jantung dh berdebar2 dah....ENAM!!!!!!!! yeah...no aku....saat aku berdiri...adiah aku tlh dirampas....arghhh!!!!! mcmn aku nk berlumba dgn dia, dia duduk dpn, konfem la dia dpt....sbnrnya no 6 dan 9 kalo diterbalikkan boleh jadi dua nilai...huhu...xtaw sape empunya milik no 6 yg sbnrnya....xpa la...mgkn bukan rezeki aku...tp yg pntg no aku adlh yg bertuah....hehehe... kami juga terkesima melihat persembahan nasyid kumpulan IKHWAN yg dijemput khas dri Kolej Keris Mas...mmg mantap.... bravo...bravo...!!!. tahniah to Ali and shbt2nya..hehehe....









Bersama Kumpulan Ikhwan dari Kolej Keris Mas



nie dh boleh buat kad raya nie..tp tuk thn depan ye lot...hehe












            Kesimpulannya, saya dan shbt2 sgt gembira pd ari tersebut..at least, release jugak tension kita kn..alhamdulillah....syukran alwi shbt2ku... love u all so much... Lilot, wanot, Tuan, Ateero, ros, Syu, mimi.... semoga persahabatan kita kekal hingga ari akhirat... Ukhuwwah fillah abadan abada... tidak lupa jugak tuk Kak as dan syiqa yg pergi UMT....semoga mereka pn enjoy jugak..... (^_^)

video
Kumpulan Ikhwan - Teman Sejati
p/s: maaf sbb quality video x brp bagus sbb dh compress...huhu...


Hidup Ini Indah Andai Kerana ALLAH s.w.t

Kolej Tun Syed Nasir
Jalan Temerloh
Kuala Lumpur

5 comments:

iman said...

hahaha, xpe rab, lucky draw die dapat jajan je pown, x rugi2, lau bagi duet memg aq tuntot bela la utk ko, wahaha

rab propose gan burger2, weee~

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

haha..yg penting kite mmg bertuah lot....hehehe

burger?....weyh, mne ade propose....

sakura_tuanct said...

aku jugak bertuah.. sebb ada kawan2 macm korang.. memg pceria hari ku...

p/s: gmbr tunggu mimi tu klaka.. sume muke bengkek.. hahahaha

superlike!!

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

hahahha.....tuan, time tggu mimi tu sume org tgh lapar thp gaban, tu yg muka bengkek tue...hahahahha

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

hahahha.....tuan, time tggu mimi tu sume org tgh lapar thp gaban, tu yg muka bengkek tue...hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik kan3x!!!! Klik La...Klik La....hehehe