Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 3, 2011

Selamat Jalan...

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t wahai sahabat2ku,

Tadi 2 sahabat ku telah pon menuju ke destinasi masing2...
Lilot menuju ke rumah, manakala Wanot menuju ke oversea...huhu..

Lilot pergi dulu dlm kul 12 lebih tghari mcm tue..lilot, thanks sbb bagi kitorang hadiah..really love it...
Skrg nie rsenye ko mesti dh bersantai kat katil kan..x pon menghadap tv...x pon ko melantak durian..hahaha..
berulang kali aku tgok video ko lot..sgt2 best..sgt2 terharu..thanks for wish my bufday wlupn bufday aku lme lagi....nangis2 aku ngn wana tgok video ko..tyme makan plak tu...hihi..love(berjuta2!!) so much...
jangan lupa aku kat sini lot..will miss u so much...mmuuuaaahhh..
JUMPA BULAN SEPT NNT....

Misi menghantar Lilot..




Wanot pula pergi dalam kul 5.40 ptg..ku menemaninya menunggu kaka nya...huhu...tyme tu nmpk sgt muka wanot susah hati meninggalkan ku keseorangan.."lps nie g beli mknn x?.." berulang kali dia tnye soklan tu..pasti dia takot aku kebulur malam nie..huhu..dia siap nyanyi lagi "oh rabiah...saya sayang kamoo..lalala~~" ..Saya sayang kamoo juga Wana...
Wana, enjoy ya di sana...
Tgkp gmbr byk2!!..pastikan ada ruang kat tepi2 ko tuk aku, lilot, teero dan kak as masuk..hehehe...

Selamat Jalan sahabatku NURSAZWANA AHAMAD
smoga selamat sampai dan selamat kembali..
Pastikan pas ni ko dh leh ckp cina taw..hehehe..

Misi menghantar Wanot..



Love NotAsRaLiRo forever and ever....
"Alhamdulillah ya Allah...Engkau tlh mengurniakan aku sahabat-sahabat yg sentiasa bersama ku ketika susah dan senang...Alhamdulillah ya Allah.."

p/s: really2 miss NotAsRaLiRo so much..mo peluk kamu semua..hehe...mlm yg penuh sunyi nie, aku xtaw nk wat pe..pas nie nk men game la...hehe..npe la masa nie lmbt sgt berjalan..huhuhu..

Hidup Ini Indah Andai Kerana ALLAH

Kolej Tun Syed Nasir
Jalan Temerloh
Kuala Lumpur

Monday, May 2, 2011

Terharu sehingga Tak Terkata...Thanks My BFF...(^_^)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalammualaikum w.b.t wahai sahabat2ku..

wah!!!! saat nie nak je kejar kereta Avanza Hitam yg abg Lilot bawak...Lilot dah balik!!!!!! Baru sebentar tdi Lilot balik....huwaaaaaaaaa~~~ Lot, tggu aku ngn wanot kejar!! ko tgok kat tgkp ko, ade tu ktorang...hehehe..(ntah bila la mimpi menjadi kenyataan)

Lilot!!!!!!!!!!!anda telah membuat insan yg bernama Rabiah serta Sazwana menangis2 tyme makan...hahaha...thanks my lovely Lilot..thanks sgt2...terharu sgt ngn kata2 ko...i love this video so much...aku rse bufday tyme nie la plg bermakna wlupn aku sorg2 je kat bilik nnt..(nasib ada NurSazwana tp tyme bufday aku tu dia dh pndi ckp cina arr..hehe..)...thanks for the video and hadiah tue...wah!!! terharu..sgt3x terharu...aku suka video nie....aku suka hadiah yg ko bgi kat aku...aku jeling2 sikit je hadiah ko..x sgka ko beli kan aku selendang yg aku nk sgt..siyess aku x sgka..huhu..bila ko beli?..tyme aku g gerai lain ea?..hehe....

Nie la video yg Lilot buat khas Utk Bufday Gurl Rabiah dan Sazwana
Thanks lot...love u so much...mmuuaahhhhh
(tgok la..siyess best..terharu!!)

video

Lilot, take care taw...semoga happy2 selalu.....nnt kat umah, jgn lupa rindu kitorang taw... 
NotAsRaLiRo 4-ever
Skrg nie pon, aku dh rindu sgt kat ko..saat tgok video nie, mesti air mata aku mengalir..
HUwaaaaaaaa~~~~` rindunya kat NotAsRaLiRo....
Jap ag wana dah nk bertolak..tggl la aku keserongn tp xpe, dalam hati aku dh ade kamoo semua!!!...
Mmmmuuaaahhhhhhhh.... 
Wana, take care taw...semoga enjoy d sana...aku doakan semoga perjalanan ko ngn shbt2 pergi dan balik sentiasa dirahmati Allah dan di bawah perlindungan Allah...
Enjoy d sana!!
x sabar nk tgok ko joget, jgn lupe rakam taw..hehe
x sabar nk tgok ko pakai jadah tue..hakhak..jgn lupe gmbr taw..
dan yg plg penting...
JANGAN LUPA aku kat cni taw!!...
Ole2 pon jgn lupe ye..hakhakhak
Will miss u all NotAsRaLiRo so much.....
Love u All...
Mmmmuuaaahhhhh
JUMPA LAGI NEXT SEM Bulan SEPTEMBER NNT!!!

Dua sahabat yg plg ku syg...yg dua lagi dah balik umah ngn umah member...mmuuaaahhhh..
Wana and Lilot, take care taw...semoga selamat smpi ke destinasi masing2....
Bcoz I Love u...!!!!

Saat menghantar Lilot..Lilot dh nk balik...huwaa...
B'coz I'm weary...mmuuaaahhh
*Lilot rse tyme nie dia dh mcm artis..wuuu*

p/s: lot, aku suke sgt lagu because i'm weary...hakhak..love citer god of study..hehe

Hidup Ini Indah Andai kerana ALLAH

Kolej Tun Syed Nasir
Jalan Temerloh
Kuala Lumpur

Mission Impossible..eh, silap... Mission Accomplished!!!

Bismillahirrahmanirrahim
Assalammualaikum w.b.t wahai sahabat2ku,


01 Mei 2011, saat pukul 9 mlm tiba, seorang kapten dan seorang komanden menerima arahan untuk menjalankan satu misi yg amat2 besar berat...sambil memikirkan cara bagaimana hendak menyelesaikan misi ini, tiba2 komande mendapat 1 idea.."apa kata kita gne kereta kebal..."..kapten pn berfikir sejenak perlu ke kereta kebal nie...tp disebabkan misi ini terlalu berat , "I think we should gne kereta kebal.."..(ape la kapten nie speaking separoh2..)..

Kapten nie pon g la cek kereta kebal sementara komander mengangkut muatan2 yg beratus2 kilo nie...cek punye cek, perghhh...kereta kebal pancit....cek ag back up kereta kebal yg lg 1, sama juga..pancit....sob3x...dgn semangat yg komander berikan, kereta kebal pancit pun pancit la...ape nk jadi, jadi la..

Misi pun bermula dgn membawa muatan lebihan yg x boleh dimasukkan ke dalam kereta kebal menuju ke destinasi pertama iaitu depan bilik JAKSA.... stlh itu, kapten pn start enjin kereta kebal...dah start tiba2 x leh gerak plak..lupa plak tayar pancit..hehe..terpaksalan kapten menggunakan kuasa cheetahnye...akhirnya dgn riang ria nya, kapten membawa kereta kebal berlari2 anak...kapten bergilir-gilir dgn komander memandu kereta kebal nie..akhirnya smpi juga ke destinasi pertama...dah smpi tu, kapten meneruskan perjalanan ke destinasi berikutnya iaitu bilik bacaan Blok J..(jauh tu pandu dari blok F ke blok J)...

Nie la dia kereta kebal yang di maksudkan....hehe

smpi shj di situ, kapten pn memerhati kawasan tersebut..."eh, mcm x leh je nie.."..cek lagi ke bilik bacaan blok H.."eh, nie pn x leh gak nie..."...cek ag kat bilik bacaan Blok J tgkt 3, sme gak..pastu, kapten pun meng'khabar'kan berita sedih itu kpd komander, komander pun melihat kawasan tersebut.."eh kapten, bule nie..kita susun elok2.."...kapten pn termenung sejenak.."bule kot...jap ea.."..kapten pon menyusun2 brg2 yg ada dlm bilik bacaan tingkat 2 Blok J tu....

Susun punya susun..yeah!!!!..berjaya...ada ruang...komander plak sibuk mengankut muatan2 beratus2 kilo naik ke atas...bila kapten dh siap susun, kapten pun membantu komander yg tlh mula menunjukkan simptom kepenatan bagai berlari 10km...huhu..dah susun2 semua..yeah!!!..siap!!!!...cian kat komander, smpi berdarah hidungnya...penat sgt kot...berat sgt taw...jauh plak tue..cian kat komander..sabar ye komander..demi negara yg tercinta...lalalala.~~

MISSION ACCOMPLISHED!!!!




Akhirnya kapten dan komander pon pulang dgn hati yg riang membawa beg yg kosong serta kereta kebal yg ringan..hehehe...

Nie dia kapten dan komander yg kepenatan..hehe


Kapten : Rabot
Komander : Lilot

p/s: syg plak x amik gmbr buku2 + nota2 yang ber'kilo-kilo' tue...hehehe...kesimpulannya, misi ini adlh misi mengangkut buku2 + nota2 kepunyaan dua budak comel nie tuk d simpan kat stor..hehehe..aktiviti last day sem 2 tahun 2 sesi 2010/2011....


maaf ayat tunggang langgang..hehehe
....................

Semalam (30 Apr 2011) wanot dtg bawa durian...sedap!!!!!!!!...(tyne lilot camne muka aku mkn durian..hehehe).. thanks wana..terharu taw u bawa durian utk kitorang..hehehe..mmmuuaaahhhhh


Lilot yang abiskan semua nie....hakhakhak

Sayang NotAsRaLiRo 4-ever...

Hidup Ini Indah Andai Kerana ALLAH

Kolej Tun Syed Nasir
Jalan Temerloh
Kuala Lumpur


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik kan3x!!!! Klik La...Klik La....hehehe