Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, September 17, 2011

Rumah Terbuka Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM)

Assalammualaikum w.b.t Sahabat2ku,

Wah, ari nie update 2 kali..caya la...hehehe...

Kali nie nak update ttg kehadiran 5 org gadis ke Rumah Terbuka YADIM...

nie banner tuk gerai burger ke?..bukan banner tu open house???...confuse...

Dari semalam dah aim nak g rumah terbuka YADIM nie...apa tidak, khemah bleh nampak dari beranda rumah...x percaya??...tgok nie...

nie tgkp gmbr dari beranda rumah taw....nampak x khemah2 tue??...hehe

Dah percaya??..hehehe...Alhamdulillah, ada rumah terbuka..jimat juga duit tuk makan ari nie...hehehe... 5 gadis nie pun bersiap2 lah tuk beraya nie... masing2 pakai baju raya tp raya tahun2 lepas la..hehe..cantik2 semua...anak sape la nie....hehehe..

Sampai2 je kat Open House, kitorang pn terus sambar port Nasi Beriyani dan bermacam2 nasi lagi la... Alhamdulillah, tyme tu kat nasi tue x ramai org, jadi kitorang pn terus lah dapat makanan...perut dah bunyi2 nie...memanggil-manggil nasi..hehe..tp xde plak gmbr nasi..sbb terlampau lapar kan, yang penting makan dulu..bila dah abis makan and dah buang pinggan kertas, barulah teringat nak amik gambar....hehe...sedap..sedap...daging nye lembut..senang nak makan..yg xde gigi pun pasti leh makan dgn tenang...hehe...pas dah makan, amik cendol plak...sedap2..tp byk ais, susah nak minum..terpaksa telan ngn ais sekali..hehehe...

Sedap cendol nie.....

Almond London..sedap..tp cokelat dia dah cair..susah nk mkn....
Ateero ckp background kat blkg tue mcm kat tmpt sampah je....hehehe

Me and Ateero...

Lilot....tgh khusyuk tgok Jaafar Onn...hehe

Kak as, sedap kan cendol tue...hehe

Rossa!!!!! senyum....(^_^)


Sedap sehingga menjilat sudu..hehehe


Men suap-suap...hehehe

yang nie suap sendiri...hehehe
Ade Jaafar Onn...korang prnh jumpe Jaafar Onn???...(setakat jmpe Jaafar Onn pn dah kecoh..hahahaha) ...



Pastu tgok la persembahan2 dari Persatuan Orang Buta...Siyess, suara dia sedap sgt..merdu....penuh perasaan...Ros hampir nak keluar air mata dgr lagu tu..wlupn lagu tu biasa didgr kat corong2 radio, tp bila orang buta yang nyanyi rasa cam penuh perasaan dia menyanyikan lagu tu....huhuhu...nak taw lagu ape dia nyanyi???..ada 2 lagu tp lagu kedua tu lupa plak tajuk dia..lagu raya la...lagu first dia nyanyi lagu dari ST12- Kebesaran-MU...Penuh penghayatan...


Pas tu Jaafar Onn plak nyanyi ngan VVIP...Tuan punye Open House nie...hehe..dah dgr2 Jaafar Onn nyanyi, kitorang pn nak balik...sebelum balik, sempat plak berbaris nak amik burger...hehe..tuk makan malam katanya...hehehe..jimat duit,...hehehehe....


Sempat lg amik gmbr tyme tgh berbaris nak amik burger.....

Tgh berbaris...pnjg kan barisan nk amik burger....

Roti2 yg bakal jadi burger....hehehe

xyah tggu lama2 taw...sbb masing2 ade role tuk wat burger yg byk...hehe
Itulah aktiviti saya dan shbt2 sy pd ari nie...best juga tggl luar nie..nak g open house sekitar Kg Baru senang je..jalan kaki je...hehehe...nak taw sy tggl kat mne??...sy tggl kat umah baru....tggu next entry ea about our new house!!!...(^_^)

p/s: esok nak g swimming pool....yeah!!!!

Hidup Ini Indah Andai Kerana Allah

PlazaRahJalan Raja Abdullah, Kg Baru,Kuala Lumpur.

6 comments:

iman said...

yay! sok berenang! (aka berjalan dalam ayer)

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

perghhhhhhhh...lilot berjalan dalam ayer......hahahahaha

Anonymous said...

nak mkn free lagi.. pasni sapa lg buat open house, kita gi serang.. hehe.. gulp2.. esk swimming.. ^_^

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

yuhuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Danial Razak said...

pantang ada open house kan..hahaa..
tadi pun ada open house kat tasik titiwangsa..best..

Rabiatul Adawiyah Binti Ag. Binting said...

@Danial Razak, hehehe...kan3x...last year pn ade g gak kat tasik...mesti ramai org kan...baris pnjg2....hehehe...best3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik kan3x!!!! Klik La...Klik La....hehehe